2009. november 1., vasárnap

Mik is a táplálék kiegészítők, és hogyan juthatunk hozzá?

Elsősorban tisztázni kellene mik is a táplálék kiegészítők, és mi a szerepük napjaink rohanó, stresszes, egészségtelen világában?!

A táplálék kiegészítőnek minősül minden olyan , - akár a patikában is kapható termék, amelyek valamely tápanyagot ( vitaminokat, mikroelemeket, flavonoidokat, esszenciális- és egyéb aminosavakat, omega 6, 3 zsírsavakat vagy éppen enzimeket illetve fehérjéket tartalmaznak.


Miért van rá szükségünk?

Nem hiszem, hogy újdonságot mondok azzal, hogy az elmúlt 50 évben jelentősen megcsappantak az élelmiszereink vitamintartalma. Hús, zöldség, gyümölcs. De folytathatnánk a sort egyéb alapanyagokkal is: liszt, tojás, tej, tejfélék.

A főzési technikánk nem kifejezetten kedvez, hogy megőrizzük a vitaminokat.

A legtöbb vitamin hőérzékeny. Vagy is a főzés befejeztével családunk asztalára korántsem tálalunk olyan egészséges ételt, mint amilyet szerettünk volna. Ez, és a helytelen táplálkozás a a környezet szennyezettsége, a szervezet elsavasodásához vezetett, mely kedvez a betegségek kialakulásának.

A táplálék kiegészítőknek, vitaminoknak nagyon nagy a jelentősége a betegségek megelőzésében. A betegségek leküzdésében pedig egyenesen nélkülözhetetlenek, mivel pótolják a hiányzó anyagokat, vagy éppen elpusztítják azokat a káros anyagokat ami a betegség kialakulásához vezetett. Ily módon a táplálék kiegészítők segítik a szervezetet, hogy újra erőben egészségben, harmóniában élhessünk.

Hogyan juthatok hozzá a termékekhez?

Kétféleképpen lehetséges: 1, Hacsak a termék érdekel,

2, Pénzt szeretnél keresni vele, és ingyen vásárolni.

1, Abban az esetben, ha csak a termékekre van szükséged, keress telefonon: 06 70/ 431 26 -86 , vagy 06 20/ 311 67 -90 számon, skype- on : godor.joli ahol ingyen beszélhetünk, ha nincs a gépeden skype, itt ingyen letöltheted: www.skype.hu


Kereshetsz levélben email címem: joligo3@gmail.com

Megrendelem a terméket, és 2 napon belül házhoz szállítják. Amennyiben nagyobb mennyiséget rendelsz, ajándékot lehet választani.



2, Abban az esetben, ha pénzt szeretnél keresni, vagy ingyen vásárolni, esetleg havonta rendszeresen érdekelnek a termékek, egy ingyenes regisztrációval részese lehetsz egy nagyszerű üzletnek.


Pénzkereseti Prezentáció, klikk a képre:

Nézz körül Weblapomon. Ilyen neked is lehet klikk ide:








Meghívó egy virtuális webkonferenciára, klikk a képre:




A továbbiakban, rám mindenben számíthatsz.

Klikk ide: Friss hírek a rákról.

Hozd rendbe egészséged, vagy segítsd szervezeted egészséges táplálkozással.

ÉLJ vele.
Ez a Te pillanatod.


Üdvözlettel: Gódor Joli


Hívj fel itt: 06 70/ 431-26-86,

06 20/ 311 67-90.

Vagy keress skype-on: godor.joli - ahol ingyen beszélhetünk, ha nincs a gépeden skype, itt ingyen letöltheted:

www.skype.hu


Linkcsere lehetőség:

Cím: 005-Linkcsere Központ
Link: http://www.005.hu/linkcsere

A szombati M1 TV-csatorna Egészség ABC műsora a külső-belső méregtelenítésről szólt. A középső blokk /az adás felénél/ a bélrendszer tisztítását emelte ki, és ennek kapcsán Dr. Hummel Zoltán professzor úrral készült hosszabb beszélgetés. Természetesen szóba került az általunk forgalmazott Hummel Mikrorostos Gél termékünk is.